+

Termékcsere menete

 

TERMÉKCSERE MENETE.

(Nem azonos a 14 napos indoklás nélküli visszavétellel.)

Amennyiben a termék átvételét követően, szeretné kicseréltetni egy másik termékre,méret szín vagy egyéb probléma miatt, kérjük jelezze felénk valamelyik elérhetőségünkön.

HA A RENDELÉS FOLYAMÁN, A SZÁLLÍTÁSNÁL A CSOMAGKÜLDŐ CÉGETT VÁLASZTOTTA, AKKOR A VISSZAKÜLDÉS INGYENES !!!

Ebben az esetben, egy kódszámot küldünk, azt a vissza-csomagra rá kell írni, majd eljuttatni egy Önhöz közeli csomagküldő átvételi pontra, ahol térítés mentesen leadhatja a. A csomagküldő átvételi pontok itt elérhetőek: csomagküldő pontok.

Egyéb esetben, a terméket kérjük csomagolja vissza, (akár a küldött csomagolásba is). Majd saját költségére, juttassa vissza címünkre. MisterBIG Frecskáné Szilvia. 2144 Kerepes Vágány utca 17. (utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni).

Az egyeztetést követően, a csere terméket elküldjük címére. Ha a termékcsere nem jár értékkülönbözettel, akkor a szállítási díjat kell fizetni a csomag átvételekor. Ha drágább terméket választott akkor a különbözetet is tartalmazza az ár. Olcsóbb termék esetén, a termékkülönbözetet átutalással visszatérítjük.

MisterBIG.

 


 

 

 

Kapcsolat

  • 2144 Kerepes Vágány utca 17.
  • +36302990527
  • info(kukac)misterbig.hu

Hírlevél

Viltor - webáruház bérlés és készítés

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót.